Het idee

Het ontwikkelen van een applicatie die gebruikt kan worden om vragen te stellen over iemand zijn persoonlijkheid. We doen dit op basis van diverse factoren zoals Aanpassingsvermogen en spiritualiteit verdeelt over een aantal vragen per dag. Daarnaast is het belangrijk dat we bedrijven de mogelijkheid bieden zelf vragen te stellen en resultaten te bekijken. Tevens willen we kunnen monitoren wat de data is per groep en per persoon. Zo kunnen we gerichte opleidingen en trainingen aanbieden.

Partners

Human Being Vision uit opdracht van Spyre, voorheen Ampulzer.

Diensten

De dienst verleend is Personal Growth. Deze applicatie helpt jou namelijk met jezelf in meerdere aspecten te ontwikkelen door diep in jezelf te gaan en te reflecteren.

Methoden

De app is gebouwd in flutter en het dashboard draait op Angular PHP. We hanteren scrum om op sprint basis nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.

Gelanceerd product

 Een applicatie voor Android en IOS met een Dashboard voor beheer van de vragen en het analyseren van gegeven antwoorden door de gebruiker.

Uitdagingen

 Een applicatie ontwikkelen waarbij we makkelijk vragen vanuit een platform kunnen stellen. Ook is het belangrijk dat we de aandacht behouden en mensen terug komen om vaker vragen in te vullen. Hoe bepalen we hier de meerwaarde van de applicatie en maken we het bruikbaar voor organisaties. 

Hoe is het ontstaan?

Na diverse brainstormsessies waar Apollo bij betrokken is hebben we hier een proof of concept gemaakt. Dit was op basis van een simpele vragenlijst. Nadat dit bewezen was hebben we besloten de app goed op te bouwen waarbij de informatie vanuit het platform komt.

Spyre Visual
Spyre visual

Spyre Helpt!

Spyre helpt jou om je nog niet ontdekte potentieel te vinden en om een natuurlijke balans te creëren in jouw energie. De applicatie geeft je een goede indicatie waar jouw aandacht en energie naartoe gaat. Je zal een vastgesteld aantal vragen krijgen in 7 dagen om je te stimuleren tot zelfreflectie. Dit is de makkelijkste manier naar jouw innerlijke selfie en om actief te werken aan jouw eigen welzijn.