Team visual

Wat doen wij?

Het bouwen van jouw idee in de vorm van innovatieve AR, XR en VR toepassingen. We zijn namelijk altijd nieuwsgierig, vooral naar hoe we nieuwe technologie├źn kunnen combineren met design. De kracht van passie voor techniek zetten we het liefste in voor het verbeteren van de wereld om ons heen.

Klinkt best goed toch, een allround ontwikkelteam dat zich inzet voor het verbeteren van de samenleving. Dat zie je terug in de producten die we maken. Van simulaties waarin de brandweer kan trainen tot een app voor het welzijn van de mens. Ook merk je dat aan onze cultuur, die net een stapje verder gaat dan informeel. Iedereen mag bij Apollo zichzelf zijn want die vrijheid geeft de creativiteit de ruimte die het nodig heeft om jouw idee realiteit te maken.

De diepte in

Wij hebben een integrale manier van samenwerken. Onze projectgroepen bestaan daarom uit alle benodigde disciplines om een uitdaging aan te gaan. Programmeurs, designers en consultants. Dat betekent dus ook dat jij, als onze klant, onderdeel bent van ons team. Het is jouw idee dat we samen eigen moeten maken. Doordat we snel schakelen kunnen we dan een innovatieve oplossing vinden. Daarom gaan we samen de diepte in om de juiste technieken te vinden.

We zetten je bijvoorbeeld een keer onze (VR) bril op. Misschien hebben we een stuk software al een keer ontwikkeld en kunnen we deze hergebruiken. Of is er een slimmere inzet van bestaande technieken voor je doel dan waar je eigenlijk voor kwam. Dat is hoe diep wij gaan. We zijn dan ook niet voor niks nieuwsgierige techneuten met passie.

Team Apollo Journey
Flashover user

Vanuit de ruimte

Om de uitdaging echt goed te vatten werken we dus samen met alle lagen uit jouw bedrijf. Jij als klant stuurt een vertegenwoordiger die actief wordt betrokken bij de ontwikkeling. Daarnaast stellen we ook met een groep experts samen. Die kunnen uit jouw bedrijf komen of mensen uit de dezelfde branche met vakkennis. Zo garanderen we dat de gekozen oplossing het doel behaalt. We doen daarom vaak eerst een stapje terug om de uitdaging vanuit de ruimte bekijken. Want voordat we lanceren moeten we natuurlijk zeker weten dat de basis goed staat. Samen is hierin dus ons sleutelwoord.

Lancering na lancering

Als we een eerste versie van je product hebben gemaakt gaan we er een groot feest van maken. Het is een behoorlijke prestatie die we samen neerzetten, dus dat moet gevierd worden. Maar het werk houdt niet op bij lanceren, want als de raket eenmaal in de ruimte is moet er constant bijgestuurd worden. Zo werkt het nou eenmaal met techniek, er zijn altijd meer veranderingen die doorgevoerd moeten worden aan de hand van feedback van de gebruiker. Voordat we bij de laatste versie komen moet het project meerdere malen gelanceerd worden. Dat is geen probleem, want met jou in ons team kan het niet misgaan. Je denk het waarschijnlijk al, wij gaan het liefst voor een duurzame samenwerking.

Kerk apollo