Make your ideas become a reality.

Realiseer jouw idee met maatwerk VR & AR oplossingen. Bij Apollo Journey verkennen we samen de eindeloze mogelijkheden van innovatieve technologie en design. In ons vrijblijvende Lanceer Gesprek verkennen we samen jouw idee voor maatwerk VR & AR oplossingen, zodat we de grenzen van onze technologische toepassingen kunnen verleggen. Een AR of VR toepassing maken doe je niet eventjes, dus het is belangrijk om samen de mogelijkheden te verkennen. Zo maken we samen jouw idee realiteit.

Als u een van onze succesvolle VR-trainingen wilt bekijken, kunt u de website van Flashover bezoeken waar Brandweerlieden worden klaargestoomt voor hun werk met Virtual Reality.

Waarom een Lanceer Gesprek?

 • Omdat jouw idee technisch complex is, maar wel écht waarde toevoegt aan je onderneming.

 • Omdat je onze diensten bekeken hebt en dacht; dit is precies wat ik nodig heb.

 • Omdat je veel te dure offertes hebt gehad voor het bouwen van simpele apps, maar ervan overtuigd bent dat dit anders kan.

 • Omdat je technologie en design wilt combineren om grenzen te verleggen.

Gesprek aanvragen

  Privacy voorwaarden

  0
  Gratis en vrijblijvend bij ons op gesprek
  0
  Tevreden klanten gingen je voor
  0
  Verschillende partners die mee werken

  Samen aan de slag in 3 eenvoudige stappen!

  Team apollo journey visual

  Bellen

  We bellen je kort voor een eerste indruk en kennismaking. Welke diensten lijken jou de beste fit en binnen welke termijn wil je dit voor elkaar boksen? Samen prikken we een datum en plannen we een moment om dit verder te verkennen. Zo hebben we alle tijd voor jouw idee.

  Lanceergesprek

  We luisteren naar je en stellen kritische vragen, om te zorgen dat naar een goed product toe kunnen werken.
  We snijden samen een aantal belangrijke onderwerpen aan zoals:
  Realistische doorlooptijd
  • Technologieën
  • Benodigde partners
  • Budget.

  Alles om de lancering tot een succes te maken!

  Team Apollo Journey
  Team meeting

  Lanceerplan

  Op basis van het gesprek stellen we vanuit onze expertise een lanceerplan op. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Onze werkwijze komt hier in terug, samen met jou integraal werken om een passend product te bouwen. Deze offerte geeft een eerste indicatie om zo snel mogelijk jouw idee werkelijkheid te maken.

  Kritische Blik

  Jouw idee samenbrengen met onze ervaring. We stellen elkaar kritische vragen om tot de kern van je idee te komen. Alleen dan kunnen we bepalen wat er moet gebeuren om jouw idee realiteit te maken. We gaan je idee niet afkraken, maar we gaan wel een stapje verder om uit te horen wat je nou écht nodig hebt.

  Integraal Team

  We zitten altijd met de nodige kennis aan tafel. Een techneut, projectleider en een designer zitten erbij om te luisteren en mee te denken. Het is belangrijk om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Dit zijn dan ook de sleutels voor een succesvolle samenwerking en lancering.

  Gesprek aanvragen

   Privacy voorwaarden

   Kerk apollo