Het idee

De Lidl heeft vanaf februari een nieuwe marketings campagne lopen, `Jungle Mini´s`. Via loyaltybureau Craze zijn wij gevraagd om een smartphone applicatie te ontwikkelen die het voor kinderen nog leuker maakt om de mini´s te sparen.

Partners

Craze & Lidl Nederland

Diensten

Customer loyalty. Doordat klanten de knuffels willen verzamelen spenderen ze meer. Dit spel geeft de extra factor dat deze knuffels ook nog eens een minispel vrijspeelt in de applicatie!

Methoden

User Experience Design, Game Development, Smartphone Applicatie Ontwikkeling

Gelanceerd product

De Lidl Jungle Mini’s applicatie waarin meerdere minispelletjes zitten met Sabrina Slang, Jaap Aap, Thijs Tijger en andere vriendjes voor de kleinste (en grote) klantjes.

Uitdagingen

In korte tijd een multiplatform app live zetten, met hierin 10 unieke games die tevens leuk zijn om te spelen. Ook moesten wij er voor zorgen dat de klanten vaker de applicatie wilde spelen en hier hogere scores in willen halen.

Hoe werkt het?

In de jungle mini app kunnen mensen de QR code die aan een van de Jungle Mini´s hangt scannen, en daarmee een nieuwe mini game unlocken. Elk diertje heeft zijn eigen mini game, speciaal ontwikkeld en geïllustreerd voor dat diertje! Als er niet genoeg met het diertje wordt gespeeld wordt deze droevig, en wordt de jungle minder gezond.

Lidl Jungle Minis

Appstore omschrijving

Welkom in de junglewereld van de JungleMini’s! Spaar ze alle 10 bij Lidl, scan de QR-code op de kaartjes en breng alle JungleMini’s tot leven.
Speel de 10 gave JungleMini spellen en vergelijk jouw score met die van jouw vrienden.